THE PIRATE APP SOFTWARE DOWNLOADEN

Muziek downloaden

is nu helemaal gratis met de beste

software

programma's van nu. Zoeken naar downloads gaat hier makkelijk en snel. Download met onze top download software helemaal gratis. Dus zoek snel een muziek download software programma en ga snel gratis muziek downloaden.
muziek downloaden
bearshare

The pirate app

The pirate app is een gratis open source download programma, is een kloon van Mulve en geeft wel toegang tot miljoenen songs. Hij haalt de muziek van verschillen websites af zoals bijvoorbeeld┬▒ Vk Mag. VK is een combinatie van YouTube, Facebook en MySpace.

Deze Russische ‘social network’ is legaal en opereert wereldwijd en heeft meer dan 108 miljoen internet gebruikers. De gebruikers van VK kunnen dus hun eigen MP3’s uploaden en onderling uitwisselen. Hier wordt extreem gebruik van gemaakt en heeft dus mede doordoor een enorme bibliotheek aan muziek.

We raden je wel aan om een account aan te maken op www.vk.com. Je kunt jouw eigen accountgegevens dan bij Thepirateapp invoeren. Installeren is dan niet nodig. Even dubbelklikken op Pirate-1005.exe en het programma start. Je hoeft je niet te verdiepen in allerlei instellingen en je deelt nooit bestanden met

The pirate app is een mooie legale en simpele manier om snel aan de nieuwste muziek bestanden te komen.

Muziek download programma's.
1 Bearshare
2 Frostwire
3 Speed mp3 downloader
4 Groovedown
5 Ares

The pirate app - downloaden.