SOULSEEK SOFTWARE DOWNLOADEN

Muziek downloaden

is nu helemaal gratis met de beste

software

programma's van nu. Zoeken naar downloads gaat hier makkelijk en snel. Download met onze top download software helemaal gratis. Dus zoek snel een muziek download software programma en ga snel gratis muziek downloaden.
muziek downloaden
bearshare

Soulseek

Soulseek is een peer-to-peer (P2P) file-sharing netwerk en software download programma. De term Soulseek kan verwijzen naar een van de twee netwerken, of een van de drie officiƫle gebruiker client interfaces. Soulseek wordt meestal gebruikt om muziek te downloaden, maar er is de mogelijkheid om verschillende bestanden te delen. Soulseek is opgericht door Nir Arbel, een voormalig Napster programmeur.

Twee onafhankelijke netwerken maken Soulseek sinds 2006, zowel gerund door hetzelfde management. Hoe ouder en nu de minder gebruikte men benaderd door SoulSeek opdrachtgever 156. De nieuwere netwerk en een met de grootste gebruik is toegankelijk via SoulSeek client 157 (alleen Windows) of SoulSeekQT (Microsoft Windows, Mac OS of Linux-platforms) Er zijn naar verluidt vijf keer meer gebruikers op het netwerk benaderd door klanten 157/QT dan 156 met ingang van augustus 2011.

Nieuwe ontwikkelingen zijn alleen op de SoulSeekQT-interface. Werk aan Client 157 (alleen Windows) gestopt in 2008. SoulSeekQT heeft iets andere functionaliteit in vergelijking met de 157-interface.


Wil jij dus muziek downloaden via het software programma Soulseek? Klik dan boven op de link.


Muziek download programma's.
1 Spotnet
2 Nzb downloaden
3 Kazaa
4 Frostwire
5 Ares

Soulseek - downloaden.