MUZIEK GESCHIEDENIS

Muziek downloaden

is nu helemaal gratis met de beste

software

programma's van nu. Zoeken naar downloads gaat hier makkelijk en snel. Download met onze top download software helemaal gratis. Dus zoek snel een muziek download software programma en ga snel gratis muziek downloaden.
muziek downloaden

Muziek geschiedenis
Er zijn weinig bronnen die de oudheid en ontstaan van muziek duidelijk kunnen maken. Volgens verschillende onderzoeken dat vele musicologen hebben gevoerd is er wel een theorie die de vroegste en misschien wel het eerste muziek kan omschrijven. Daarbij werd er door de onderzoekers gekeken naar welke periode van de geschiedenis aanwijzingen geeft voor het ontstaan van muziek:

• welke vorm van beschaving de mensen hadden?
• waarom maakten de mensen hun muziek?
• Welke muziek?Historische bronnen wijzen op het begin van de laatste (de vierde) ijstijd in Europa. 50.000-10.000 voor Christus. De cro-magnonmens leefde toen. Het waren de jagers van toen die in de bekende grotten woonden en de kunstuitingen van mysterieuze aard waren zoals grottekeningen en kleine voorwerpen. In deze periode komen drie verschillende instrumenten naar voren: Fluiten van voetkootjes, Fluiten met toongaten, Fluiten gemaakt van holle beenderen.

De eerste muziek instrumenten zijn gemaakt van rendiervoetkootjes en stammen uit stenen tijdperk vanaf 600.000 voor Christus. De muziek werd in die tijd als tovermiddel gebruikt, als ritueel, Er was nauwelijks verschil was tussen het produceren van klanken met snorrebotjes of muziekbogen. De eerste fluiten waarschijnlijk een signaalinstrument. De sprong van primitieve signaalfluiten tot fluiten met gaten was enorm. Er is niet echt een begin van muziek, maar door te experimenten evolueerde het gestaag. Naarmate de tijd verstreek werden de mensen iets slimmer en wisten ze steeds beter om van een klank naar een nummer vol georganiseerde klanken te gaan. >

Muziek streamen met de beste programma's.
1 Spotify
2 Deezer
3 Napster

Muziek geschiedenis uitleg van muzieksneldownloaden.nl