LIMEWIRE SOFTWARE DOWNLOADEN

Muziek downloaden

is nu helemaal gratis met de beste

software

programma's van nu. Zoeken naar downloads gaat hier makkelijk en snel. Download met onze top download software helemaal gratis. Dus zoek snel een muziek download software programma en ga snel gratis muziek downloaden.
muziek downloaden
bearshare

Limewire

Limewire is een software applicatie die het P2P (Peer-to-Peer) protocol gebruikt om bestanden met de computer te kunnen uitwisselen.

Met Limewire kun je muziek bestanden downloaden in mp3 en kun je ook films, programma's, afbeeldingen en spelletjes krijgen. Voor het nauwkeuriger uitvoeren van zoekopdrachten bevat Limewire filters die het mogelijk maken om de bestanden van aangesloten gebruikers te kunnen visualiseren, en biedt het de mogelijkheid om gelijktijdig meerdere bestanden te kunnen traceren. Ook biedt Limewire de mogelijkheid om aan te sluiten op de diverse gebruikersgroepen van Gnutella (P2P), en is gerangschikt naar de plaats van herkomst.

Om een hoge snelheid te kunnen bereiken biedt Limewire de mogelijkheid om onderbroken downloads automatisch te hervatten (super handig), en kan het ook bestanden van meerdere gebruikers tegelijk downloaden. Dus Limewire is een goed software programma om lekker je muziek mee te kunnen downloaden! Succes en we hopen je ooit weer terug te zien op muziek snel downloaden.


Muziek download programma's.
1 Mp3 Converter
2 Limewire
3 Grabit
4 Soulseek
5 Grooveshark

Limewire - downloaden.