IS DOWNLOADEN

ILLEGAAL

Muziek downloaden

is nu helemaal gratis met de beste

software

programma's van nu. Zoeken naar downloads gaat hier makkelijk en snel. Download met onze top download software helemaal gratis. Dus zoek snel een muziek download software programma en ga snel gratis muziek downloaden.
muziek downloaden

Is downloaden illegaal of niet?

wat denken jullie zelf?... waarschijnlijk zeggen jullie nu allemaal JA JA JA. Maar NEE, downloaden is niet verboden zelfs als het illegaal wordt aangeboden is het niet fout!

Maar hoe zit dat dan, en waarom zeggen ze dat downloaden verboden is? Het zit allemaal wat ingewikkelder in elkaar, het zit zo dat iedereen kopieën mag maken van teksten, muziek en fims zelfs als het van een illegale aanbieder komt. Dus alle films die op internet worden aangeboden mag je dus gewoon downloaden! Maar er zit 1 addertje onder het gras, en dat is dat alles wat je downloaden mag je alleen binnenhuis bekijken. Je mag duizenden kopieën maken zolang ze maar in je huis blijven en voor jou zijn.

Wat wel een uitzondering heeft is dat het downloaden van software en games niet is toegestaan! Deze worden bescherm via de Europese software richtlijn en mogen niet zonder toestemming gedownload worden.

Downloaden mag dus succes met de volgende top programma's

1 Spotnet
2 Nzb downloaden
3 Groovedown
4 eMule
5 Bearshare


Is downloaden illegaal of niet uitleg van muzieksneldownloaden.nl