GROOVESHARK SOFTWARE DOWNLOADEN

Muziek downloaden

is nu helemaal gratis met de beste

software

programma's van nu. Zoeken naar downloads gaat hier makkelijk en snel. Download met onze top download software helemaal gratis. Dus zoek snel een muziek download software programma en ga snel gratis muziek downloaden.
muziek downloaden
bearshare

Grooveshark

Gratis muziek online, internet radio en gratis mp3 streaming

Grooveshark, een dochteronderneming van Escape Media Group, en is een online muziek streaming dienst in de Verenigde Staten. Het heeft een zoekmachine, streaming service, en aanbeveling toepassing. Gebruikers kunnen streamen en muziek uploaden die onmiddellijk kan worden afgespeeld of worden toegevoegd aan een afspeellijst.

Met ingang van januari 2012 is Grooveshark aangeklaagd voor copyright-schendingen door alle grote platenmaatschappijen, namelijk EMI Music Publishing, Sony Music Entertainment, Warner Music Group en Universal Music Group. Voor een pak klagen over copyright-schending, zijn de verplichtingen geschat op zeventien miljard dollar. Zorgen over auteursrechten geleid Google, Apple en Facebook om de Grooveshark-applicaties te verwijderen uit Google Play, de App Store (iOS) en Facebook platform respectively.In juli 2012, een New York State oordeelde dat de pre-1972 opnames werden gedekt door de "veilige haven "verstrekking van de Digital Millennium Copyright Act.

Muziek download programma's.
1 Usenet
2 Spotnet
3 Bearshare
4 Grabit
5 Soulseek

Grooveshark - downloaden.