BITTORENT

Muziek downloaden

is nu helemaal gratis met de beste

software

programma's van nu. Zoeken naar downloads gaat hier makkelijk en snel. Download met onze top download software helemaal gratis. Dus zoek snel een muziek download software programma en ga snel gratis muziek downloaden.
muziek downloaden

Bittorent

Wat is Bittorrent?

Bittorrent is een term die je bijna altijd wel tegenkomt bij het downloaden van gratis muziek en films. Het woord Bittorrent is afkomstig van de Engelse term torrent (klinkt logisch, maar wat betekent het?). Dit betekent stortvloed, en dat woord zegt eigenlijk alles over de manier waarop je dus kunt downloaden. (Is het al wat duidelijker?) Je krijgt namelijk als je download via Bittorrent en verkeer van data op je computer die, als de download compleet is, door een programma tot een muziek of filmbestand worden gemaakt. (vergelijk het met een zip bestandje) Je snapt dus ondertussen niets van al die bestanden die op je computer verschijnen, maar dat hoeft ook niet omdat de programma's precies weten hoe ze een bittorrent moeten uitpakken en vermaken tot film muziek of iets anders.

Dus wat is bittorent nou? Bittorrent is dus een p2p (peer-to-peer) download systeem. Het maakt gebruik van een een bepaalde locatie die het downloaden en uploaden aanstuurt. Deze locatie wordt in Bittorrent taal de 'tracker' genoemd. De tracker zorgt ervoor dat alles goed gaat met het verwerken van de downloaden. Hij houdt zich dus alleen maar bezig met dit process. Iedereen kan dus zijn of haar film of muziek zelf uploaden als torrent en aanbieden aan een andere groep gebruikers, de groep wordt ook wel een torrent genoemd.

Bittorrent is naast een p2p protocol ook de naam van een downloadprogramma dat gebruikt kan worden om te downloaden. En waarvan veel mensen weten wat het is en jij nu dus ook!

Bittorrent tracker - Hier leggen we graag iets meer over uit.

De Bittorrent gaan altijd via een tracker. Je krijgt verbinding met de tracker als je een torrent bestand opent met een Bittorrent client als Bitcomet of uTorrent. (Hier zijn nog veel meer programma's voor maar deze 2 zijn het meest bekend. Ook houdt de tracker bij wie er nog aan het downloaden is en wie de film of het muziek bestand al binnen heeft. Maar vaak staat er in de programma's de volgende 2 termen in 'seeders' en 'leechers' de mensen die de download al compleet binnen hebben zijn de seeders dus worden de leechers de downloaders genoemd. Snappen jullie het nog? Vaak moet je het eens proberen en zien om het te begrijpen. Download dus eens een bittorrent programma van onze website en om het te testen.

Er zijn prive en publieke trackers wat is nou het verschil?

Dit is eigenlijk vrij simpel. Je kan dus met vrienden een prive groep maken waardoor je er zeker van bent dat hetgeen wat je gaat downloaden geen virussen en spam bevat. Ook is het downloaden vanaf prive ruimtes veel sneller het enige nadeel is dat je altijd een gebruikersnaam en wachtwoord nodig heb anders is de hroep niet prive meer en kan iedereen erbij.

Is het jullie al duidelijk?

Wij hopen dat jullie de stap durven te nemen om gegevens uit te wisselen. Bittorent is wel illegaal dus we raden het niet aan. Wel hopen we dat door het lezen van dit bericht je precies weet wat je wilt en de keuze een stuk makkelijker is voor welk programma je moet kiezen. Heel veel succes.

Muziek download programma's.
1 Deezer
2 Spotnet
3 Bearshare
4 Grabit
5 Spotify

Bittorent uitleg van muzieksneldownloaden.nl